GroenLinks deelt groene lintjes uit, wie komen ervoor in aanmerking? Nomineer nu!

Welke inwoners van het Hogeland komen in aanmerking voor een groen lintje? In de gemeente De Marne heeft GroenLinks eens in de 4 jaar de Marnemaatjes uitgedeeld. Deze werden uitgedeeld aan inwoners van de gemeente die zich inzetten voor betere, sociale en groene omgeving. Nu de gemeente De Marne opgaat in de nieuwe gemeente Het Hogeland land zetten we deze traditie, in gewijzigde vorm, voort. GroenLinks Het Hogeland gaat de komende periode groene lintjes uitdelen.

Deze willen we uitdelen aan personen of organisaties die een grote bijdrage leveren aan een sociaal, duurzaam en groen Hogeland. Ken je iemand die hard werkt aan een beter milieu of die een spil in het dorp is of die in stilte heel veel goeds doet, meld die dan aan. Ook organisaties of bedrijven kunnen aangemeld worden als ze een grote bijdrage leveren aan een groen, sociaal en duurzaam Hogeland. Voorwaarde is dat de personen of organisaties wonen of gevestigd zijn op het grondgebied van de nieuwe gemeente Het Hogeland.

Als je iemand wilt aanmelden dan kan dat tot 15 oktober via een mailtje naar: barbara.vandenburg@gmail.com Vermeld in het mailtje wie je nomineert en waarom.