Nieuws

Filmpje met onze lijsttrekker: Anne Marie Smits

Ik ben Anne Marie Smits, 59 jaar en woon in Pieterburen. Doordat Herwil van Gelder in januari 2018 als wethouder GL de Marne vertrok naar Leeuwarden kreeg ik de kans hem op te volgen. Op dat moment was ik 4 jaar fractievoorzitter GL de Marne.  Na overleg met mijn fractie en het zittende College heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Ik vind het fijn politiek aktief te zijn in en voor het Hogeland. Op dit moment ben ik lijsttrekker GL voor de gemeenteraadsverkiezing Het Hogeland van 21 november 2018.

Lees verder

Groen lintje van GroenLinks voor Ingrid Koetzier

Ingrid Koetzier, drijvende kracht achter Buitengewoonleven uit Zandeweer, ontving deze week uit handen van Anne Marie Smits, lijsttrekker van GroenLinks Het Hogeland, een groen lintje. Zij werd verrast tijdens een training die ze op 30 oktober had georganiseerd in de synagoge in Winsum. 

Lees verder

Stem GroenLinks op 21 november

Barbara van den Burg, Anne Marie Smits, Mariska Markhorst, Albert Bruininks en Marc Verschuren vertellen waarom je bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november op GroenLinks zou moeten stemmen

Lees verder

Eerste groene lintje uitgereikt

De gemeenteraadsverkiezingen Het Hogeland komen er aan. 21 november is het zover. GroenLinks Het Hogeland plaatste onlangs een oproep in de media om mensen voor te dragen die in dit gebied op een bijzondere manier groen of sociaal bezig zijn. Zij worden door GL beloond met de uitreiking van een groen lintje. Uit de voordrachten hebben wij er vijf gekozen die nog voor de verkiezingen in het zonnetje gezet worden. Deze week was de verrassing compleet voor een bijzondere man, Yohan Bergsma. Zijn zoon Yosha gaf zijn pa op, omdat hij zijn doorzettingsvermogen en volledige inzet voor zijn vak zo waardeert.

Lees verder

Pagina's