Nieuws

GroenLinks verovert drie zetels. Kiezers bedankt!

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 november veroverde GroenLinks 3 van de 29 zetels. Grote winnaar was Gemeentebelangen met 8 zetels. Dit alles op basis van de voorlopige telling. De opkomst was 52,5 %.GroenLinks dankt de 1802 personen die hun vertrouwen gaven. 

Voor GroenLinks nemen Anne Marie Smits, Mariska Markhorst en Paul Steenman plaats in de gemeenteraad van Het Hogeland. 

 

De laatste uitreiking van groene lintjes door GL Het Hogeland voor de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag!

Zaterdag werd familie Van Tilburg verrast met een bos bloemen en een groen lintje. Zij runnen het biologisch-dynamische melkveebedrijf Waddenmax nabij Hornhuizen en voeren het Demeter keurmerk. Dit is het hoogst haalbare keurmerk op het gebied van gezond biologisch voedsel. Reden voor ons om hun verhaal te horen. Mieke vertelt dat op hun bedrijf de koeien nog horens hebben.

Lees verder

Filmpje met onze lijsttrekker: Anne Marie Smits

Ik ben Anne Marie Smits, 59 jaar en woon in Pieterburen. Doordat Herwil van Gelder in januari 2018 als wethouder GL de Marne vertrok naar Leeuwarden kreeg ik de kans hem op te volgen. Op dat moment was ik 4 jaar fractievoorzitter GL de Marne.  Na overleg met mijn fractie en het zittende College heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Ik vind het fijn politiek aktief te zijn in en voor het Hogeland. Op dit moment ben ik lijsttrekker GL voor de gemeenteraadsverkiezing Het Hogeland van 21 november 2018.

Lees verder

Groen lintje van GroenLinks voor Ingrid Koetzier

Ingrid Koetzier, drijvende kracht achter Buitengewoonleven uit Zandeweer, ontving deze week uit handen van Anne Marie Smits, lijsttrekker van GroenLinks Het Hogeland, een groen lintje. Zij werd verrast tijdens een training die ze op 30 oktober had georganiseerd in de synagoge in Winsum. 

Lees verder

Pagina's